Jij bent de toekomst!
Jij maakt de toekomst!

"Great things are done by a series of small things brought together." Vincent van Gogh

Over Irene Westeneng

Vrouw, echtgenoot, moeder! Leerkracht, bouwcoördinator, intern begeleider, school-, leerkracht-, ouder en kindercoach, schrijver, spreker en onderwijsontwerper, maar bovenal een vrouw met passie voor kinderen zodat zij gaan schitteren! Ik heb op diverse scholen gewerkt. Op ZML-scholen en in het regulier basisonderwijs, op scholen met kinderen van 'tweeverdieners' en op ‘achterstands-’ scholen. Ik heb gewerkt met ‘autisten’, ‘ADHD’ers’, dyslecten, met ‘gewone’ kinderen.  Ik heb op scholen in het buitenland en in Nederland ervaringen op mogen doen. Als leerling, als leerkracht, als moeder, als coach en als toeschouwer. Dit heeft mij aangezet om na te denken over het onderwijs.

“Wat hebben kinderen nodig om zich te ontwikkelen tot gelukkige en stabiele volwassenen?

Hoe gaan zij schitteren en komen zij tot hun eigen volle potentie?” 

Ik inspireer je graag; met mijn boek, met mijn quotes op instagram, met mijn lezingen of met een coachingstraject. Ik wil met mijn gedachtengoed uitdagen en prikkelen, zodat mensen na gaan denken. “Waarom doe ik de dingen die ik doe, zoals ik ze doe? Wat is goed onderwijs? Wat is een goede opvoeding? Is het goed? Is het goed genoeg? Wat kan beter? Wat kan anders? Wat moet anders?” Het kind verdient het. Hun toekomst verdient het.

Laat je inspireren!

Geregistreerd beeldcoach ®

Geregistreerd kindercoach ®

Geregistreerd CRKBO docent ®

"You can teach a lesson for a day, but if you teach curiosity you teach for a lifetime."  
Anonymous